Paris

I slutet av april bär det av till Paris. Schemat är inte spikat ännu men jag funderar på Le Sergent Recruteur, Chez l’ami Jean, L’Atelier de Joël Robuchon, Taillevent (lunch). Och så vill jag till Pierre Hermé och några andra riktigt bra pâtisserier. Tips på bra restauranger, kaféer, pâtisserier, vinbarer, vinbutiker, matmarknader, råvaror som peakar i slutet av april eller butiker som säljer köksprylar tas därför tacksamt emot. Någon som vet om det är någon skillnad på Robuchon L’Atelier Etoile och den i Saint-Germain? Tack på förhand!

2 thoughts on “Paris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s