Köttmackor på Djuret

Barmatens barmat. Ja så beskriver Daniel Crespi Djurets utmanare till stadens alla hamburgare. Djuret lanserar köttmackan eftersom man tycker att det har gått inflation i hamburgare i Stockholm.

Köttmackorna består av tre stycken surdegsbaguetter. En med skivat kycklingbröst och senapsmajonnäs, en med fläskkarré och rostad vitlöksmajonnäs och slutligen en med biff och dragonemulsion. Alla tre mackor serveras med mycket fint tärnade och picklade rotfrukter. Samtliga tre djuren är perfekt tillagade. Chef Einarsson beskriver köttmackorna som goffmat och jag  instämmer till fullo. Det här är inte fråga om finlir utan bara om god mat. Mycket god sådan. Precis som barmat ska vara. Folk kommer nog inte att sluta äta hamburgare men jag skulle inte inte bli överraskad om detta kommer att vara en av årets mest omskrivna rätter. Jag kommer absolut gå tillbaka till Djurets trevliga bar och äta köttmackorna igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s